Over MO2

MO2 AL DECENNIA IN DE LIFT

MO2 is een Nederlands liftbedrijf, opgericht in 2003. Een gespecialiseerd bedrijf met grote vaktechnische kennis en oog voor de wensen van de klant. Wij zijn een onafhankelijke fabrikant en leverancier van personen- en goederenliften, evenals gevelinstallaties. Bij alles wat wij doen staat transparantie hoog in het vaandel. Zo bent u altijd op de hoogte van de actuele ontwikkelingen en komt u nooit voor verrassingen te staan.

 

Benieuwd naar onze introductie in de liftenbranche? Kijk hier ons fragment voor How It's Done voor RTL Z.

Of volg de ontwikkelingen van MO2 via onze Linked-In pagina!

 

WIJ GELOVEN IN

MVO

Onze organisatie bestaat uit een enthousiaste groep met veel technische kennis en vaardigheden en met jarenlange ervaring. Dankzij onze flexibiliteit zijn wij voorbereid op alle wisselende omstandigheden.

Door bewust te zijn van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid vervullen wij onze taken en plichten met efficiëntie en effectiviteit. Wij zorgen dat uw liftinstallatie altijd voldoet aan de wettelijke verantwoordelijkheden en standaarden.

Langdurige relaties

Door het opbouwen van betrouwbare en langdurige relaties is er sprake van een prettige werksfeer. Op deze manier kunnen er gemakkelijk open en eerlijke afspraken gemaakt worden. Communicatie is van essentieel belang in onze klantgerichtheid. Door middel van professionaliteit en transparantie willen wij dit voortzetten. Co-makership is hier een belangrijk voorbeeld van. Een werkwijze gericht op wederzijds voordeel. 

Opleidingstrajecten

Binnen onze organisatie bieden wij de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen. Wij houden ons dagelijks bezig met kennisoverdracht door onze enthousiaste werknemers die beschikken over een breed scala aan vaktechnische kennis. Tevens bieden wij aandacht aan de persoonlijke ontwikkeling van onze collega's. Wij zijn gecertificeerd als een erkend leerbedrijf door de SBB. 

Kwaliteit en veiligheid

Wij hebben liftinstallaties van eigen fabricaat en veel verschillende merken in onderhoud. Hierbij staat kwaliteit en veiligheid altijd voorop. Door vakkundig periodiek onderhoud uit te voeren wordt dit geborgd. Dit geeft ons tevens inzicht in de huidige status van de liftinstallaties, waardoor wij preventief kunnen handelen. Op deze wijze kunnen wij uw liftinstallatie optimaal verzorgen.