MO2 helpt u graag bij een update van uw lift!

Als liftinstallaties al jaren trouw dienst doen, moet dat ook in de toekomst zo blijven. Om dit te realiseren moet een liftinstallatie up-to-date gehouden worden. Zo veranderen er veiligheidsregels of verouderen systemen. Voorkomen moet worden dat verouderde liften door een toename aan storingen of vreemde geluiden voor een onveilig gevoel zorgen bij de gebruiker. Door tijdig op veranderingen in te spelen kunnen we de liftinstallatie altijd in de juiste staat houden. Met als gevolg minder storingen, meer zekerheid en lagere onderhoudskosten.

Bij het moderniseren realiseren wij verbeteringen op het gebied van toegankelijkheid, energieverbruik, uiterlijk en prestatie. Deze verbeteringen kunnen variëren van een complete modernisering van de liftinstallatie of tot 'alleen' het vervangen van kleine componenten. Door onze uitgebreide kennis zijn wij in staat om elk fabricaat en type lift te moderniseren. Wij adviseren u graag vrijblijvend hierover.

Mocht er tijdens de modernisering behoefte zijn aan vervangend transport, dan denken wij met u mee over de beste oplossing hiervoor. Zoals, bijvoorbeeld, het toepassen van een traplift of een andere vorm van verticaal transport.

Voorafgaand aan de modernisering krijgt u een duidelijk overzicht van de te verwachten kosten. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Wij verlenen altijd lange-termijn-service, maar verplichten u niet tot een onderhoudscontract na de modernisering. U bent dus vrij om dan een keuze te maken voor de meest geschikte onderhoudspartij.